جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

رئیسی: مالیات مردم آمریکا خرج پر کردن جیب کارخانجات اسلحه‌سازی می‌شود | موضوع حجاب بهانه‌ای برای ضربه زدن به ایران مستقل است

  • کد خبر: ۱۸۴۹۹۴
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۹
رئیسی: مالیات مردم آمریکا خرج پر کردن جیب کارخانجات اسلحه‌سازی می‌شود | موضوع حجاب بهانه‌ای برای ضربه زدن به ایران مستقل است
رئیس جمهور گفت: بیشترین پول و سلاح برای ادامه جنگ و درگیری بین اوکراین و روسیه از سوی آمریکا داده شده، همانند هزینه‌ای که در افغانستان خرج کردند. مالیات مردم آمریکا خرج پر کردن جیب کارخانجات اسلحه‌سازی برای جنگ افروزی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های سفر به نیویورک، در دیدار جمعی از اندیشمندان سیاست خارجی آمریکا با اشاره به جنگ روسیه گفت: جمهوری اسلامی ایران با جنگ‌مخالف است، و برای میانجیگری و پایان جنگ بین روسیه و اوکراین اعلام آمادگی کرده ایم.

بیشترین پول و سلاح برای ادامه جنگ و درگیری بین اوکراین و روسیه از سوی آمریکا داده شد

وی افزود: بیشترین پول و سلاح برای ادامه جنگ و درگیری بین اوکراین و روسیه از سوی آمریکا داده شده است. همانند هزینه‌ای که در افغانستان خرج کردند. مالیات مردم آمریکا خرج پر کردن جیب کارخانجات اسلحه‌سازی برای جنگ افروزی شده است.

رئیسی درباره تبادل زندانیان هم گفت: واژه گروگان‌گیری برای زندانیان آمریکایی واژه درستی نیست. تمام افراد زندانی در ایران دارای اتهاماتی بوده اند و مرتکب جرم شدند.

رئیس جمهور تصریح کرد: اگر تبادلی صورت گرفته و مجازات متهمین اجرا نشده به خاطر نگاه انسان دوستانه جمهوری اسلامی است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: سوال من از شما اندیشمندان این است که تفاوت بین حمله نظامی و تحریم‌چیست، حمله نظامی سلاح و حربه‌ای علیه ملت هاست و تحریم نیز همینگونه عمل می‌کند.

وی گفت: مگر نمی‌گفتند که دارو و غذا در تحریم‌ها امری مستثنی است، اما تحریم‌های آمریکا به نسبت ایران منجر به فوت کودکان دارای بیماری پروانه‌ای شد.

رئیسی تصریح کرد: تحریم علیه ملت است نه دولت ها، آمریکا در برابر تحریم‌هایی که علیه ایران اعمال کرده چه پاسخی دارد؟

استفاده از زبان زور در قالب تحریم و تهدید علیه ملت ایران، ابزاری کارآمد نیست

رئیس‌جمهور افزود: آمریکا باید پاسخگو باشد چرا ظالمانه اموال ایران در کره جنوبی را توقیف کرده است این پول متعلق به مردم ایران است. زبان تحریم کارآمدی برای آمریکا ندارد.

وی افزود: استفاده از زبان زور در قالب تحریم و تهدید علیه ملت ایران، ابزاری کارآمد نیست، باید با منطق سخن گفت.

رئیسی تاکید کرد: آمریکا را براساس گام‌های عملی قضاوت می‌کنیم، سخن و ادعا بسیار است. رفتار آمریکا تاکنون نتوانسته اعتماد جمهوری اسلامی را جلب کند.

وی افزود: قضاوت جمهوری اسلامی بر اساس اقدامات آمریکا خواهد بود و آنچه می‌تواند موجب جلب اعتماد شود، تغییر این رفتار زورگویانه و عمل بر اساس تعهدات خواهد بود که آمریکا تاکنون در این زمینه موفق عمل نکرده است.

موضوع حجاب بهانه برای ضربه زدن به ایران مستقل است

رئیسی گفت: در حادثه سال گذشته و دختر خانمی که دچار حادثه شد تحقیقات پزشکی نشان داد که هیچ  ضربه‌ای به او از ناحیه پلیس وارد نشده، اما آیا رسانه‌های غربی و آمریکایی حاضر شدند این واقعیت را بازتاب دهند؟

وی افزود: موضوع حجاب حقوق بشر فعالیت‌های هسته‌ای بهانه برای ضربه زدن به ایران مستقل است.

حاج قاسم اگر جلوی داعش را نگرفته بود، تروریسم سراسر اروپا را فرامی‌گرفت

رئیس‌جمهور در ادامه دیدار با جمعی از اندیشمندان سیاست خارجی آمریکا اظهار داشت: نگاه جمهوری اسلامی ایران به رییس جمهور سابق آمریکا نگاه به یک مجرم و قاتل است، زیرا یک امتی را عزادار کرد و حاج قاسم، قهرمان مبارزه با تروریسم در منطقه را به شهادت رساند. شهید سلیمانی فرمانده مبارزه با تروریسم و داعش بود.

وی گفت: در مناظرات انتخاباتی آمریکا رسما اعلام شد آمریکا داعش را تشکیل داده است.

رئیسی تاکید کرد: حاج قاسم اگر جلوی داعش را نگرفته بود، تروریسم سراسر اروپا را فرامی‌گرفت و اروپا نمی‌توانست یک شب آرام داشته باشد. باید رییس جمهور سابق آمریکا در یک دادگاه عادلانه محاکمه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->